tiistai 18. marraskuuta 2014

Neulottu hirvihattu/pipo

Koska ranne ei nyt ole ärtynyt neulomisesta, päätin toteuttaa hirvihatun neulomalla, törmäsin nimittäin juuri sopivaan lankaan paikallisessa Prismassa! 
 Eli lankana käytin RED HEART, reflective lankaa, ohjeessa näyttää olevan suositus käyttää nro 6 virkkuukoukkua tai puikkoja itse käytin sukkapuikkoja nro 4 sain aikaan hieman tiiviimmän neuloksen. Tämä kuva otettu ilman salamaa, eli on juuri oikean värinen metsästystä ajatellen.
Neulottu hirvipipo
Salamalla otetussa näkyy sitten että langassa on mukana heijastin nauhaa, mikä ei ole laisinkaan huono juttu hämärän aikaan, metsässä tai tienvarsilla liikkuessa.  Tosin lanka on acryylia ja olisi paljon mukavampaa kun tämä olisi villaa lämmittäisi myös jos sattuisi kastumaan. 

loin hattua varten 60 silmukkaa ja neuloin suljettuna neuleena resorineulosta 20 krs jonka jälkeen neuloin vielä sileää neulosta toiset 20 krs. Pipon kavennukset toteutin jokaisen puikon alussa ja lopussa kaksi yhteen neulomalla. Pipo näyttää sopivan koko porukalle, vaikka olen sen neulonut miehen päänympäryksen mukaan....

4 kommenttia:

  1. Tein saman langan harmaasta versiosta itselleni sekä miehelleni 'lenkkeilypipot'. Kätevää, että on yhdistetty tuota heijasta säiettä lankaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prisman hyllyssä olikin vaan tuota oranssia ja vihreää, harmaana olisi ihan kiva myös itselle! Laitahan pipot näytille?

      Poista
  2. Huippupipo ja heijastus pelkkää plussaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heijastin lanka kyllä on aivan oiva juttu tuossa pipossa!

      Poista

Kiva kun piipahdit !!