torstai 27. joulukuuta 2012

Paapii desigin mäyräkoirajerseystä...

Paapiin mäyräkoira jerseystä tein tytölle paidan hänen pyynnöstään paidalla kokoa n. 158-164cm ja mallina toimi tuo alla olevassa  kuvassa oleva H&M.n Hello Kitty paita. Eli paita nurinpäin ja kaavapaperi päälle ja piirtämään. Tosin hetken mietin uskallanko leikata ja ommella tuon kankaan vai pitäisikö tehdä koekappale jostain muuta kankaasta, no uskaltauduin kuitenkin tosi toimiin heti ja lopputulos oli tytölle onneksi mieluinen!!!
Tuo kuva muuten otettu sohvalta, johon ompelin sohvatyynyille uudet jouluiset päälliset Ikean ruutukankaasta... Siis tietenkin hyvissä ajoin ennen joulua ;> !
 

Tässä paita päällä! Tosin, paidasta tuli hieman isompi ja sehän ei laskeudu aivan samoin kuin alkuperäinen malli. Mallin kangas olikin viskoositrikoota.

Pikkumies sai myös omansa, kankaan lopuista. Hihat jouduin tekemään mustasta trikoosta jonka olen viimekeväänä ostanut kirppikseltä! Joku myi ompelutarvikkeitaan ja löydön tein kirpputori Wilhelmiinasta Siilijärveltä. Kuvattava oli melkoisen nopea, yritin ottaa kuvaa selkäpuolelta ja aina pikkumies kerkesi kääntyä... siitä nuo hiukan epätarkat kuvat jotka takaa päin! Tyttö oli sitä mieltä että kangas on tyttömäistä... no pikkumieshän ei valita.... vielä!
Kangasta on toki vielä sillä olen ajatellut tehdä myös itseleni siitä T-paidan hiukan samalla mallilla kuin tytön paita on! Katsotaan onnistuisiko!!! Laitan lopputuloksen tänne kunhan saan aikaiseksi!
 
Vielä kuvaa pakkaspaivästä, joka nyt tosin muuttui lumisateiseksi ja lauhtui niin että pakkasta nyt -7.

3 kommenttia:

  1. Huikean ihana kangas! Eikä tippaakaan tyttömäinen

    VastaaPoista
  2. No kuvissa ei taida tarkasti näkyä nuo koiran pitsimäiset kuviot.... ;> Jostain syystä tämä kangas kolahti minuun ja lujaa!

    VastaaPoista
  3. Äh,miks pojatkin ei saa tykätä kukista ja pitsistä! Elämä on epäreilua. Meillä pikkumies rakastaa kaulakoruja ja mustaa kiiltävää käsilaukkua ;) Eiköhän sekin vaihe pian mene ohi.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!